Gevulde avocado met garnalen

Voorgerecht voor 2 personen

Ingrediënten

1 tomaat

1 lente-ui

1/2 rode Spaanse peper zonder zaad

1 avocado

1/2 eetlepel citroensap

100 gram garnalen

2 eetlepels tomaten ketchup

1 eetlepel mayonaise

1 eetlepel zure room

Bereiding

De tomaat ontvellen en ontpitten en in kleine blokjes snijden. De lente-ui en Spaanse peper snipperen. De avocado in kleine blokjes snijden en besprenkelen met het citroensap. De tomaat, lente-ui, rode peper en avocado in een kom met de ganalen door elkaar scheppen.

Voor de dressing de tomaten ketchup, mayonaise en zure room door elkaar mengen.

De dressing door het garnalenmengsel scheppen


Serveersuggestie: laat de avocadohelften heel en gebruik deze om de garnalensalade in te serveren.

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin