Tomatenrijst

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

2 uien, in halve ringen gesneden

1 teentje knoflook, fijngesneden

Scheutje olijfolie

2 eetlepels tomatenpuree

Mespuntje cayennepeper

200 gram basmatirijst

350 ml. groentebouillon

Bereiding

Fruit de uien en knoflook op laag vuur in een scheutje olijfolie. Voeg 2 eetlepels tomatenpuree en een mespuntje cayennepeper toe en roer goed door elkaar. 

Voeg de basmatirijst toe en schenk de groentebouillon erbij. Gaar de rijst met de deksel op de pan 12-15 minuten op laag vuur. 

Zet het vuur uit, roer de rijst een keer goed door en laat de rijst met deksel op de pan 10 minuten doorgaren.


Serveersuggestie: lekker met de Griekse kipspiesjes

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin