Frittata met tonijn

Hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten 

4 eieren

4 eetlepels melk

1 ui, in ringen

1 puntpaprika, in ringen

1/2 eetlepel Italiaanse kruiden

2 eetlepels olijfolie

1 blikje tonijn, uitgelekt

1 eetlepel kappertjes

50 gram Parmezaanse kaas, geraspt


Extra nodig: ovenvaste pan  met deksel

Bereiding

Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.

Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.

Bestrooi met de kas en gratineer de frittata zonder deksel nog ca. 2 minuten onder de ovengrill.


Serveer de frittata met een salade van rucola.

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin