Geroosterde bospeen met honing

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

1 bosje bospeen

Olijfolie

1 eetlepel honing

handje grof gehakte walnoten

Zout & peper


Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Schrap 1 bosje bospeen en halveer ze in de lengte. 

Spreid de bospeen uit op een bakplaat en besprenkel met olijfolie en de honing. Bestrooi met zoute en peper en schep goed om.

Rooster de bospeen 5 minuten hoog in de oven en voeg dan de gehakte walnoten toe. Rooster nog 5-8 minuten verder tot de noten goudbruin zijn.

Variatie: gebruik hazelnoten i.p.v. walnoten


Weetje: al je héél veel wortels eet dan kleurt je huid oranje

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin