Emmentaler-notentaart (v)

Hoofdgerecht voor 4-6 personen

Ingrediënten 

6 plakjes diepvriesbladerdeeg

100 gram walnoten, grof gehakt

100 gram achterham, in reepjes

200 gram emmentaler, grof gehakt

3 grote eieren

2 dl crème fraîche

snufje nootmuskaat

Zout & peper



Bereiding

Leg de ontdooide plakken deeg op elkaar en rol ze uit tot een cirkel van ca. 26 cm doorsnede. Bekleed hiermee een ingevette taartvorm van ca. 22 cm doorsnede. Prik de deegbodem in met een vork. 

Strooi de walnoten, achterham en emmentaler op de deegbodem. Klop de eieren los met de crème fraîche, nootmuskaat en zout & peper naar smaak. Schenk dit mengsel in de vorm en bak de taart 35-45 minuten in een voorverwarmde over op 180 graden tot het eimengsel is gestold. 



Serveer er een groene salade bij

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin