Spicy Hotdogs
voor 6 stuks
Ingrediënten
2 avocado's, schoongemaakt
75 gram zure room
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
1/2 bosje peterselie, blaadjes fijngesneden
1/4 rodekool, fijngesneden
1/2 limoen, rasp en sap
6 merguez-worstjes
6 hotdogbroodjes of kleine baguettes
100 gram feta
Hot sauce (bijvoorbeeld Chipotle)
Bereiding
Meng de avocado's met de zure room, lente-ui, knoflook, peterselie en maak op smaak met peper en zout. Prak alles met een vork tot guacamole.
Meng de rodekool met de limoenrasp en -sap, breng op smaak met zout en kneed alles goed door elkaar.
Verhit een grillpan op hoog vuur en gril de worstjes in 5-6 minuten gaar. Snijd de broodjes open, beleg ze met een worstje, een ruime lepel guacamole en wat rodekool.
Verdeel er wat verbrokkelde feta over, bedruppel met hot sauce en garneer met wat blaadjes peterselie.