Spicy Hotdogs

voor 6 stuks

Ingrediënten 

2 avocado's, schoongemaakt

75 gram zure room

2 lente-uitjes, fijngesneden

1 teentje knoflook, geperst

1/2 bosje peterselie, blaadjes fijngesneden

1/4 rodekool, fijngesneden

1/2 limoen, rasp en sap

6 merguez-worstjes

6 hotdogbroodjes of kleine baguettes

100 gram feta

Hot sauce (bijvoorbeeld Chipotle)

Bereiding

Meng de avocado's met de zure room, lente-ui, knoflook, peterselie en maak op smaak met peper en zout. Prak alles met een vork tot guacamole.

Meng de rodekool met de limoenrasp en -sap, breng op smaak met zout en kneed alles goed door elkaar.

Verhit een grillpan op hoog vuur en gril de worstjes in 5-6 minuten gaar. Snijd de broodjes open, beleg ze met een worstje, een ruime lepel guacamole en wat rodekool.

Verdeel er wat verbrokkelde feta over, bedruppel met hot sauce en garneer met wat blaadjes peterselie. 

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin