Waldorfsalade

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

150 gram zure appels, in blokjes

150 gram witte druiven zonder pit

2 eetlepels gedroogde kokos

75 gram ontpitte dadels, fijngehakt

40 gram bleekselderij, in ringetjes

1,5 dl. mayonaise / yoghurt

1 eetlepel olijfolie

2 eetlepels citroensap

1 theelepel suiker

1/4 theelepel gemberpoeder

50 gram walnoten grof gehakt


Bereiding

Meng de appels, druiven, kokos, dadels en bleekselderij in een grote kom. Klop in een kleinere kom de mayonaise, olie, citroensap, suiker en gember door elkaar

Schep het mengsel losjes door de salade en zet deze in de koelkast.

Voeg de walnoten vlak voor het serveren toe. 


Lekker bij de BBQ

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin