Kip-mango-avocado torentje

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

1 avocado

1 gerookte kipfilet

1/2 mango

1 bolletje mozzarella

4 spekreepjes

Pijnboompitten

Sap van een sinaasappel

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel honing

Zout & Peper


Extra nodig: serveerring / 4 glaasjes 

Bereiding

Doe 1 dl. sinaasappelsap in een pannetje en laat inkoken tot de helft. Laat afkoelen

Schil halveer en ontpit de avocado en snij in kleine blokjes. Snij de gerookte kipfilet in kleine blokjes. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de bol mozzarella in kleine blokjes

Bak de spekreepjes knapperig

Rooster de pijnboompitten

Maak met hulp van een serveerring van 7 cm. 4 torentjes, of gebruik een glas. Maak opeenvolgend laagjes van avocado, kipfilet, mango en mozzarella.

Maak een dressing van de ingekookte sinaasappelsap, de olijfolie en de honing.

Giet de dressing over het torentje

Garneer met pijnboompitjes en versgemalen peper.

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin