Pastasalade pesto met burrata

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

300 gram Farfalle

760 gram tastytom-trostomaten

100 gram groene pesto

1 bakje basilicum

1 bol burrata

2 eetlepels olijfolie

Zout & peper

Bereiding

Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer de tomaten en snijd in plakken van 1/2 cm. Giet de pasta af en schep de rauwe tomaten door de nog warme pasta. Schep de pesto erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de salade over een grote schaal. Scheur de basilicum  in stukjes en schep de helft erdoor. Leg 1 bol burrata in het midden en breek een beetje open. Bestrooi met de rest van het basilicum. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met wat versgemalen zwarte peper


Variatie: vervang de burrata door 4 bollen mozzarella

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin