Aardappelsalade

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten 

900 gram aardappels, geschild

1 ui, fijngehakt

1 ei, hardgekookt

1 1/4 kop mayonaise

1 teentje knoflook, geperst

Geraspte schil en sap van 1 citroen

4 eetlepels peterselie, fijngehakt

Zout & peper

Bereiding

Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar. Laat ze afkoelen. 

Snijd de aardappels in stukken, strooi er zout en peper over en schep de fijngehakte ui erdoor.

Pel het ei en snijd in hele kleine stukjes. Voeg de mayonaise toe. Meng de knoflook, citroenschil en -sap in een kommetje en roer dit mengsel dan voorzichtig door de mayonaise.

Schep het mayonaise mengsel door de aardappelen. Voeg de peterselie toe.


Lekker bij de BBQ!

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin