Huzarensalade

Ingrediënten 

600 gram gekookte aardappels

3 eieren

200 gram worteltjes uit een potje

Augurken

Zilveruitjes

1 sjalotje

250 gram Corned Beaf

1 appel

3 eetlepels mayonaise

2 theelepels mosterd

1 1/2 eetlepel tomatenketchup

Peper

Bereiding

Stamp de afgekoelde gekookte aardappels fijn.

Hak de eieren, worteltjes, augurken, zilveruitjes, het sjalotje en de appel fijn. Verkruimel de Corned Beaf. Meng alle ingrediënten door elkaar. Zet de salade in de koelkast om goed koel te laten worden.


Serveertip: serveer de salade op een schotel omringt met allerlei lekkere hors d'oeuvres zoals gevulde eieren, asperges omwikkeld met ham, zilveruitjes, gevulde tomaatjes, augurken, etc.  

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin