Courgettes met Dille

Calabacines a las Hierbas

Ingrediënten

4 eetlepels olijfolie

30 gram boter

1 ui, fijngehakt

1 theelepel knoflook, fijngehakt

450 gram courgettes, in dikke plakjes, in vieren

1/2 theelepel vers gemalen zwarte peper

2 theelepels paprikapoeder

1 eetlepel dille, fijngehakt

Zout naar smaak


Dille is bekend om visgerechten op smaak te brengen. Geen enkel kruid past zo goed met vis. In gerechten wordt dille helemaal op het einde toegevoegd. Gekookt of gebraden verliest het zijn smaak.  

Bereiding

Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Draai het vuur hoger, voeg de courgetteplakjes en zwarte peper toe en schep alles om.

Bak de courgetteplakjes 5 tot 10 minuten tot ze aan beide kanten gaar zijn.

Bak de courgetteplakjes tot ze bruin kleuren. Strooi er paprika, dille, zout en peper over.

Koken met Angela 2021 | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin